Όραμα:

«Με τριανταπέντε χρόνια εμπειρίας στα πεδία του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης και άλλα τόσα στους αγώνες για τη νησιωτική και την περιφερειακή ανάπτυξη, καθώς και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, μπορώ σήμερα να οραματίζομαι τις λύσεις που μπορούμε να δρομολογήσουμε για τα προβλήματα των τομέων αυτών μέσω του Ευρωκοινοβουλίου. Διαθέτω την τεχνογνωσία και τη θέληση, επιθυμώ τη στήριξή σας ώστε μαζί να δημιουργήσουμε την μελλοντική Ευρώπη στη βάση της υγιούς επιχειρηματικότητας, της βιώσιμης  παραγωγής, του αειφόρου τουρισμού, της ισορροπημένης και δίκαιης ανάπτυξης της περιφέρειας και φυσικά της ανάδειξης της γυναικείας συμμετοχής σε όλα τα παραπάνω».

Οι αξίες μου. Με αυτές πορεύομαι σε όλη μου τη ζωή.

1. Ειλικρίνεια: Να πιστεύεις κάθε σου λέξη. Οι πράξεις να ακολουθούν τα λόγια σου. Να τιμάς τις συμφωνίες σου εις το ακέραιο. Να είσαι περήφανη για την υπογραφή σου. Να ξέρεις ποια είσαι και που μπορείς να φτάσεις.

2. Εργατικότητα: Να γιορτάζεις κάθε μέρα τον ιδρώτα σου. Να τελειώνεις τις δουλειές που αρχίζεις. Να χαίρεσαι με τη γλύκα του κόπου σου. Να ξέρεις ότι η καθημερινή κούραση σε κάνει καλύτερο. Και να χτίζεις πάνω σε αυτό.

3. Επιμονή: Να μαθαίνεις να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Να στηρίζεις με πάθος την προσπάθειά σου. Να μεγαλώνεις με τις δυσκολίες και να μην σκέφτεσαι ποτέ να τα παρατήσεις. Να νιώθεις νικητής ακόμη κι όταν δεν τα καταφέρνεις. Γιατί ξέρεις ότι τα έδωσες όλα.

4. Ταπεινότητα: Να σέβεσαι τους πάντες ως ξεχωριστές προσωπικότητες. Να μην προβάλλεις πάνω τους το «εγώ», αλλά να «βλέπεις» τους άλλους. Να πανηγυρίζεις τα σπουδαία με τα χέρια σηκωμένα και τα πόδια στη γη. Να γνωρίζεις ότι θα σε ξεπεράσουν. Και να το εύχεσαι αυτό.

5. Αφοσίωση: Να μην σπαταλιέσαι από δω κι από κει. Να δίνεις χρόνο σε όσους κι ό,τι αγαπάς. Να εστιάζεις όλη σου τη δύναμη σε αυτό που θεωρείς ότι αξίζει. Και να ξεκινάς νέες περιπέτειες μονάχα όταν έχεις τελειώσει με τις παλιές.

6. Οικογένεια: Ο κύκλος της ζωής που προστατεύει όσους νοιάζεσαι. Οι δεσμοί που σφυρηλατείς με τους ανθρώπους που αγαπάς κι ας μην είναι «αίμα» σου. Ο κόσμος που δημιουργείς με τα καλά και τα κακά του. Αυτή η αγάπη άνευ προϋποθέσεων.